Covid-19 program + Kijárási korlátozás

Két nagyon fontos információt osztok meg veletek:

I. BIOREZONANCIÁS GÉPEMRE hétfőtől telepítve lett a COVID-19, ÚJ KORONAVÍRUS ÍRTÓ PROGRAM! Így azon túl, hogy általános vírus és  influenzavírus írtását, valamint immunerősítést mostanig is tudtam végezni, hétfőtől célirányosan az új koronavírust is írtani tudjuk!!

II. A március 28.-április 11. között érvényes kijárási korlátozás NEM ÉRINTI A SZOLGÁLTATÁSOMAT, így április 11-ig még biztosan szeretettel várom mindazokat, akik bármilyen kezelésre szeretnének jönni! Természetesen továbbra is különösen figyelek a fertőtlenítésre, szellőztetésre, szükség esetén maszk használatára és arra, hogy egymást váltó vendégek ne érintkezzenek/találkozzanak egymással.    

Itt találjátok a Magyar Közlönyből a rendelet részletét:   
A Kormány 71/2020. (III. 27.) Korm. rendelete a kijárási korlátozásról: 
3. § A lakóhely, a tartózkodási hely, illetve a magánlakás elhagyására az e rendeletben meghatározott alapos indokkal kerülhet sor. 

4. § (1) A 3. § szerinti alapos indok:

    a) a munkavégzés, a hivatásbeli kötelezettség, a gazdasági, mezőgazdasági és erdészeti tevékenység, valamint az  ezek elvégzéséhez nélkülözhetetlen anyagokat, valamint eszközöket árusító üzletben (különösen a műszaki cikket, az építőanyagot és eszközöket árusító üzletben) történő vásárlás,

    b) napközbeni kiscsoportos felügyelet okán a kiskorú gyermek kísérése,

    c) az egészségügyi ellátás és szolgáltatás igénybevétele, beleértve a gyógyító tevékenységen túl a testi és a lelki egészség megőrzése céljából nyújtott egészségügyi szolgáltatásokat (különösen pszichoterápiás ellátás, fizioterápiás kezelés, gyógytorna) …

” Félni valamitől annyit jelent, mint mágnessé válni a félelem számára. Ha megszűnt a félelem, megszűnt a vonzás!” (Szepes Mária)

További vírusmentes időszakot, türelmet, békét és kitartást kívánok Nektek!

Márton Sarolta
Reflexológus, Természetgyógyász

Megosztás